Domov :: Kontakt :: O nas

Aktualno
Glasbeno založništvo - HELIDON
Forum
Prijava v spletno trgovino

Novi uporabniki:

Registracija
Pozabil sem geslo
Novice
Kontakt

Založba Obzorja d.d.
Partizanska cesta 5
SI - 2000 Maribor

T: 02 / 23 48 102
F: 02 / 23 48 135

E:

Natisni

Janez Štrukelj

JEDILNIKI ZA VSAKOGAR NEKAJ - ZAHTEVNEJŠI IN ZA ZDRAVJE IN VITALNOST

Ena izmed dveh  knjig jedilnikov priznanega kuharskega mojstra Janeza Štruklja.

 

V knjigi so zahtevnejši jedilniki in jedilniki za zdravje in vitalnost. Zbranih je 63 zahtevnejših  jedilnikov s po 4 recepti v vsakem jedilniku in  21 jedilnikov za zdravje in vitalnost, v vsakem po 4 recepti, skupaj preko 300 receptov.

 V knjigi so zbrani recepti po menujih za različne priložnosti in vam bosta pomagali pri pridobivanju novih izkušenj in spoznanj na obsežnem področju gastronomije.
 
V zadnjih letih so mnogi spremenili prehranjevalne navade, tako knjigi ponujata izbrane jedi za kosila in večerje, ki so sestavljene po naših običajih in navadah ter iz sestavin, ki jih je možno kupiti v običajnih trgovinah. Namenjeni sta tako tistim, ki se dnevno ukvarjajo s sestavo jedilnikov, bodisi izkušenim gastronomom, poklicnim kuharjem ali gospodinjam, ki jim je kuhanje opravilo, ki prinaša veselje in priložnosti izraziti svojo ustvarjalnost.
 
Kuharski mojster g.Janez Štrukelj  s posredovanimi številnimi recepti, jedilniki, namigi in nasveti želi obogatiti naš prehranjevalni program, hkrati pa vzpodbuditi domišljijo za uporabo in ustvarjanje novih receptov ter vzpodbuditi zdravo prehranjevanje.
 
Prepričani smo, da boste z zanimanjem segali po knjigah in da vas bosta vzpodbudili k ustavarjalnosti in eksperimentiranju pri pripravljanju hrane.
 
Obilo kuharskih užitkov vam želimo. 

 

Trda vezava.


Cena z DDV: 18,00 €

Klubska cena: 16,20 €

Dodaj Dodaj v košarico

Obseg: 257 strani

CIP: 641.5(083.1)

ISBN-13: 9789612302924

Dimenzije knjige: 20,2 x 25 cm