Loading...
Avtor/izvajalec: Različni

Komplet OSMIH ROMANOV

Special Price 60,00 € Regular Price 131,00 €
Na zalogi

Knjiga je darilo, ki ljubitelju branja nariše nasmeh na obraz. Če želiš nekoga razveseliti s kar osmimi romani ali pa osrečiti osem različnih bralcev, smo pripravili darilni komplet »osmerček«. Vanj smo dali 4 romane slovenskih knjižnih ustvarjalcev in 4 romane tujih pisateljev. Morda pa je to priložnost, da tudi ti dopolniš svojo družinsko knjižnico.

KAKO BITI DOBER, Nick Hornby – v romanu pred nas stopi trpko komičen zakonski par z življenjem kot iz filma, ki ima hudo zakonsko krizo.
POPOLNA GOSPODIČNA, Anita Zupanc na humoren način opisuje življenje 42-letnice, ki ima doma precej problemov s svojim možem, najstnico, taščo, probleme v službi …
S TEBOJ JE MOJE BREME LAŽJE, Betty B. je lahkotna ljubezenska zgodba, ki pomaga vrniti vero v ljubezen in življenje.
DOLGA POT NAVZDOL, Nick Hornby je zgodba štirih popolnih tujcev, ki se na silvestrski večer po naključju srečajo na eni izmed londonskih stolpnic; vsi imajo pred seboj en cilj: narediti samomor.
LJUBLJENI CHE, Ana Menéndez je domišljijski roman, ki v utripajočem življenju Kube v petdesetih imenitno izrisuje odnos med moškim in žensko.
POČENI OKVIRJI, Barbara Volčič – v knjižici je 11 zanimivih zgodb, v katerem zelo neposredno vstopa tudi erotika.
VRAŽJI GRIŽLJAJ, Amalija Jelen Mikša – v kratkem romanu se skozi različna časovna obdobja in lokacije prepletajo zgodbe treh žensk.
POROČENA Z BEDUINOM, Marguerite van Geldermalsen – v avtobiografskem romanu avtorica opisuje svoje življenje v Jordaniji s svojim možem beduinom, ki ga je spoznala na potovanju po tej državi.

Več informacij
Avtor
Različni
Zvrst / nosilec
Tiskana knjiga
Dimenzije
8x prozno delo
Jezik
Slovenski