Loading...
Avtor/izvajalec: Jasna Potočnik Topler

A HANDBOOK TO ORAL PRESENTATIONS e-knjiga

1,99 €
Na zalogi
Knjige lahko kupite pri:

Priročnik z naslovom »A HANDBOOK TO ORAL PRESENTATIONS in English« je nastajal z mislijo na vse tiste, ki se kdaj znajdejo pred izzivom pripraviti dobro predstavitev v angleškem jeziku. 

V prvi vrsti je namenjen dodiplomskim in podiplomskim študentom, ki se pogosto znajdejo pred nalogo pripraviti predstavitev v angleščini o določeni temi, v pomoč pa bo gotovo tudi dijakom, učencem in učiteljem. Prav tako bo knjižica uporabna za komercialiste, trgovce, predstavnike različnih podjetij itn. 

Pravzaprav so v knjižici konkretni napotki za vse, ki moramo v čim krajšem času pripraviti čim boljšo in čim bolj učinkovito predstavitev. Čeprav se na prvi pogled naloga zdi preprosta, ker tako rekoč vsi znamo angleško, za besedami in besednimi zvezami pa zlahka pobrskamo po slovarjih in številnih elektronskih virih, se kaj hitro zgodi, da besedne zveze, ki jih najdemo in prevedemo s pomočjo slovarjev, niso najboljša izbira in morda zvenijo nenavadno, celo smešno in neprimerno.

V knjižici so poleg praktičnih napotkov, kako se lotiti priprave predstavitve in kako jo strukturirati, zbrane tudi besedne zveze, primerne za uvode, glavne dele, zaključke, nakazovanje prehodov s teme na temo, komuniciranje z občinstvom itd. Kako pozdraviti? Kako govoriti o prodajnih trendih? Kako povedati, da je vprašanje občinstva odlično, vendar ni v moji/naši pristojnosti? Odgovori na takšna in podobna vprašanja vas čakajo na naslednjih straneh. Poleg njih pa še zbir koristnih nasvetov, kako nastopiti samozavestno in tremo pred nastopom obrniti v svoj prid. 

»A HANDBOOK TO ORAL PRESENTATIONS in English« je knjižica, ki jo študenti, poslovneži in občasni govorci angleškega jezika res moramo imeti pri roki. Naj bodo tudi naše predstavitve v angleščini dobre!

Več informacij
Avtor
Jasna Potočnik Topler
ISBN
9789612304768
Letnica izdaje
2015
Zvrst / nosilec
e-knjiga
Jezik
English