Loading...
Avtor/izvajalec: Mira Sapač

DROBNO PAPIRNATO CVETJE

Special Price 19,80 € Regular Price 33,00 €
Na zalogi

Kmalu po izidu knjige Papirnato cvetje - naša dediščina, v kateri je avtorica nazorno, z risbami in besedo, razkrila, kako narediti kar 67 različnih cvetov, je sedaj pred nami nova knjiga, dragoceno nadaljevanje prve.

V knjigi Drobno papirnato cvetje je zbranih kar 50 drobnih cvetk s slovenskih travnikov, gozdov in planin. Avtorica Mira Sapač jih mojstrsko oblikuje iz papirja, svojo ustvarjalnost pa radodarno deli z vsemi, ki cenijo in spoštujejo dragoceno slovensko dediščino.

Tako kot njena prva knjiga, je tudi ta namenjena ne le odraslim, ampak tudi otrokom, ki naj bi jim odrasli pomagali odkriti, v kakšno veliko veselje nam je lahko nekaj, kar smo ustvarili z lastnimi rokami. In ker je takšno ustvarjalno sodelovanje različnih generacij nadvse dobrodošlo, še posebej, če z njim ohranjamo izročilo svojih prednikov, je Mira Sapač še enkrat opravila nadvse pomembno in dragoceno delo. Ob tem je potrebno dodati, da že sam pogled in njene drobne papirnate cvetke polepša dan in podarja veselje!

Več informacij
Avtor
Mira Sapač
ISBN
978-961-230-571-0
Letnica izdaje
2021
Zvrst / nosilec
Tiskana knjiga
Dimenzije
19,5 x 24 cm; 195 str.; trda vezava
Jezik
Slovenski