Loading...
Avtor/izvajalec: dr. Maja Gračner

MADU SPOZNA KORONAVIRUS

16,90 €
Na zalogi
Ota in Madu sta željna znanja in zato se jima pripetijo najrazličnejše dogodivščine. V tej zgodbi tuhtata, zakaj vsi govorijo o virusih in o njih celo zložita pesmico.

Dr. Maja Gračner je biologinja, ki želi otrokom s pomočjo pravljic in pesmic, približati naravoslovje in željo po raziskovanju na zanimiv, igriv in kreativen način. V pravljicah predstavlja različne naravoslovne teme ter tehnike in pripomočke pri naravoslovnem raziskovanju, ki jih obogati s pesmicami, ki dodatno pomagajo pri osvajanju novega besedišča. V pravljice vključuje tudi kratke vaje za sproščanje in umirjanje, ki pomagajo pri izboljšanju čuječnosti otrok v zgodnjem obdobju. 

V zbirki njenih slikanic, ki jih je ilustrirala Anastasia Bielik, nastopata pogumna in vedoželjna deklica Ota in psiček Madu. Skupaj spoznavata svet pasjih bolh, s prijatelji pripravita načrt za rešitev morja, soočita se s koronavirusom in raziščeta, kako se lahko pred njim zaščitimo, v četrti knjigi pa obiščeta jamo, kjer spoznata podzemni svet in jamske živali.
Več informacij
Avtor
dr. Maja Gračner
Ilustrator
Anastasiia Bielik
ISBN
978-961-230-593-2
Letnica izdaje
2021
Zvrst / nosilec
tiskana knjiga
Dimenzije
21 x 24 cm; 40 str.; trda vezava
Jezik
slovenski