Loading...
Avtor/izvajalec: Andrea German Velušček, Bernarda Avsenik

MY FAIRYLAND 1 - didaktični kovček

146,40 €
Na zalogi

My Fairyland 1 - didaktični kovček z bogato ponudbo slikovnega gradiva in učnih pripomočkov je namenjen učencem 1. razreda, ki prvič spoznavajo angleški jezik v formalnem učnem okolju, in je del učbeniškega kompleta ARE YOU READY 1, ki je prenovljeni My Fairyland 1.

Otroci na igriv način in z vsemi čutili spoznavajo številne pravljične like ter tako vstopajo v novo jezikovno izkušnjo. Srečajo se z nerodno stonogo, s tremi kozlički, se poveselijo ob Halloween, zaigrajo zgodbico o medenjačku, krasijo božicno drevo, barvajo rokavičke iz zgodbice The Mitten, skrivajo velikonočne pirhe, iščejo živali iz zgodbice The little red hen ali pojejo pesmico Chicken Licken in uprizorijo predstavo za starše.

Didaktični kovček vsebuje po eno mapo za vsako od devetih zgodbic, v celoti pa ga sestavlja 198 listov različne debeline. Od tega je 50 slikovnih kartic formata A4, te pa dopolnjujejo skrbno načrtovani ostali pripomočki, kot so besedne kartice, kartice za prekrivanje, nekaj plakatov večjega formata ter cela mala zbirka didaktičnih iger.

Zavedati se je treba, da je delovni zvezek le skromno okostje za delo v razredu ter da le-to zaživi šele v popolni integraciji vseh ponujenih sestavin učbeniškega gradiva.

E-gradiva

Več informacij
Avtor
Andrea German Velušček, Bernarda Avsenik
Letnica izdaje
2009
Zvrst / nosilec
Tiskana knjiga
Dimenzije
1 kovček; 9 map
Jezik
Slovenski