Loading...
Avtor/izvajalec: dr. Maja Gračner

MADU IN BOLŠJA DRUŽINA e-knjiga

9,99 €
Na zalogi
Knjige lahko kupite pri:

Deklica Ota vsak dan počeše bombažni kožuh svojega kužka Maduja. Hišni ljubljenčki znajo biti globoko sproščeni med spanjem doma, vse dokler se ne oglasi zvonec na vhodu ali pa se na kožuhu udomačijo majhni skakalci, ki ne le poskakujejo, temveč tudi grizejo. Ta majhna bitja so glavne zvezde v tej zgodbi, ki bo podučila in navdihnila radovedne kratkosrajčnike. "Kam pa se odpravijo bolhe, ko zapustijo kosmatince?"

Dr. Maja Gračner je biologinja, ki želi otrokom s pomočjo pravljic in pesmic, približati naravoslovje in željo po raziskovanju na zanimiv, igriv in kreativen način. V pravljicah predstavlja različne naravoslovne teme ter tehnike in pripomočke pri naravoslovnem raziskovanju, ki jih obogati s pesmicami, ki dodatno pomagajo pri osvajanju novega besedišča. V pravljice vključuje tudi kratke vaje za sproščanje in umirjanje, ki pomagajo pri izboljšanju čuječnosti otrok v zgodnjem obdobju. 

V zbirki njenih slikanic, ki jih je ilustrirala Anastasia Bielik, nastopata pogumna in vedoželjna deklica Ota in psiček Madu. Skupaj spoznavata svet pasjih bolh, s prijatelji pripravita načrt za rešitev morja, soočita se s koronavirusom in raziščeta, kako se lahko pred njim zaščitimo, v četrti knjigi pa obiščeta jamo, kjer spoznata podzemni svet in jamske živali.
Več informacij
Avtor
dr. Maja Gračner
Ilustrator
Anastasiia Bielik
ISBN
9789612306021
Letnica izdaje
2021
Zvrst / nosilec
e-knjiga
Jezik
slovenski