Loading...
Avtor/izvajalec: dr. Maja Gračner

MADU S PRIJATELJI POMAGA REŠITI MORJE e-knjiga

9,99 €
Na zalogi
Knjige lahko kupite pri:

V kakšen domišljijski svet nas popelje ta zgodba? Znajdemo se na morski obali, odveslamo na raziskovalno odpravo, kjer se približamo neznani veeeliki stvari. Ker smo raziskovalci, jo do podrobnosti preučimo, na koncu pomagamo osvoboditi morsko levinjo.
Počasi se prikrademo nazaj v resnični svet in se še bolj zavedamo, kako pomembno je ohraniti naš lep planet čist.

Dr. Maja Gračner je biologinja, ki želi otrokom s pomočjo pravljic in pesmic, približati naravoslovje in željo po raziskovanju na zanimiv, igriv in kreativen način. V pravljicah predstavlja različne naravoslovne teme ter tehnike in pripomočke pri naravoslovnem raziskovanju, ki jih obogati s pesmicami, ki dodatno pomagajo pri osvajanju novega besedišča. V pravljice vključuje tudi kratke vaje za sproščanje in umirjanje, ki pomagajo pri izboljšanju čuječnosti otrok v zgodnjem obdobju.

V zbirki njenih slikanic, ki jih je ilustrirala Anastasia Bielik, nastopata pogumna in vedoželjna deklica Ota in psiček Madu. Skupaj spoznavata svet pasjih bolh, s prijatelji pripravita načrt za rešitev morja, soočita se s koronavirusom in raziščeta, kako se lahko pred njim zaščitimo, v četrti knjigi pa obiščeta jamo, kjer spoznata podzemni svet in jamske živali.
Več informacij
Avtor
dr. Maja Gračner
Ilustrator
Anastasiia Bielik
ISBN
9789612306045
Letnica izdaje
2021
Zvrst / nosilec
e-knjiga
Jezik
slovenski