Loading...
Avtor/izvajalec: Stanka Emeršič

MINI DEUTSCH 3 MIT NELLI - mapa z gradivi za učitelje

80,00 €
Na zalogi

Pomemben del kompleta Mini Deutsch 3 mit Nelli predstavlja mapa z gradivi za učitelje, ki je nepogrešljiv del kompleta. Mapa za učitelje vsebuje dodatna gradiva za izvedbo učnih ur – npr. kartice za igro domino, kartice za igro spomin, slikovne aplikacije k zgodbam v velikosti A4 ali A5 formata. Zaradi velikega obsega slikovnih aplikacij, so le-te shranjene na zgoščenki.
V mapi so aplikacije črk nemške abecede, številke do 20, slikovne aplikacije k učni temi Das goldene Päckchen in Nellis Faschingsfest.

Posebnost gradiv Mini Deutsch 3 mit Nelli so knjižice, ki jih ima ob pripovedovanju učitelj na kolenih, t.i. Kniebuch. To omogoča učencem, da se ob pripovedovanju zgodbe osredotočijo samo na ilustracijo in tako lažje podoživljajo vsebino zgodbe.
V mapi z gradivi za učitelje Mini Deutsch 3 mit Nelli sta knjižici z naslovom Der Zirkus kommt in Es schneit, es schneit!

V mapi je tudi zvočna zgoščenka.
Na zvočni zgoščenki Mini Deutsch 3 mit Nelli so vsa besedila zgodb, pesmi, izbranih rimanih pesmi in izštevank.
Pesmi so posnete v vokalni in instrumentalni različici.
Uporaba zvočne zgoščenke zagotavlja razvoj dobre izgovorjave. Pomemben pogoj za razvoj sposobnosti govora je pogosto poslušanje izvirnih govorcev.

Sestavni del kompleta so: delovni zvezek za učence, priročnik za učitelje, mapa z dodatnimi gradivi za učitelje z dvema zgoščenkama.

E-gradiva: Mini Deutsch mit Nelli za učenje nemščine v 1., 2. in 3. razredu osnovne šole

E-gradiva: Mini Deutsch mit Nelli 3

Več informacij
Avtor
Stanka Emeršič
ISBN
9789612303747
Letnica izdaje
2010
Zvrst / nosilec
Tiskana knjiga
Dimenzije
22,5 x 30,5 cm; 1 mapa; 2 CD
Jezik
Slovenski