Loading...
Avtor/izvajalec: Andrea German Velušček, Bernarda Avsenik

MY FAIRYLAND 1 - učbenik za zgodnje učenje angleškega jezika

12,50 €
Na zalogi

MY FAIRYLAND 1 - učbenik za zgodnje učenje angleškega jezika je del gradiva za zgodnje učenje angleškega jezika v jezikovnih tečajih ali v prvem razredu prvega triletja osnovne šole.

Učni komplet sestavljajo: delovni učbenik za otroke, didaktični kovček z bogato ponudbo slikovnega gradiva in učnih pripomočkov, zvočni zgoščenki, priročnik za učitelje.

Otroci na igriv način in z vsemi čutili spoznavajo številne pravljične like ter tako vstopajo v novo jezikovno izkušnjo. Srečajo se z nerodno stonogo, s tremi kozlički, se poveselijo ob Halloween, zaigrajo zgodbico o medenjačku, krasijo božično drevo, barvajo rokavičke iz zgodbice The Mitten, skrivajo velikonočne pirhe, iščejo živali iz zgodbice The little red hen ali pojejo pesmico Chicken Licken in uprizorijo predstavo za starše.

Didaktični kovček vsebuje po eno mapo za vsako od devetih zgodbic, v celoti pa ga sestavlja 198 listov različne debeline. Od tega je 50 slikovnih kartic formata A4, te pa dopolnjujejo skrbno načrtovani ostali pripomočki, kakor so besedne kartice, kartice za prekrivanje, nekaj plakatov večjega formata ter cela mala zbirka didaktičnih iger.

IZ RECENZIJE: »My Fairyland 1 je namenjen učencem 1. razreda, ki prvič spoznavajo angleški jezik v formalnem učnem okolju. Učbenik predstavlja noviteto na tako zgodnjem področju učenja tujih jezikov na Slovenskem. Avtorici sta se oprli na svoje večletne izkušnje pri poučevanju angleščine v predšolskem in v začetnem šolskem obdobju, ki sta jih nadgradili tudi kot sodelavki v projektu Zavoda RS za šolstvo projektna organizacija dela v osnovni šoli. …«

E-gradiva 

Več informacij
Avtor
Andrea German Velušček, Bernarda Avsenik
ISBN
9789612303471
Letnica izdaje
2009
Zvrst / nosilec
Tiskana knjiga
Dimenzije
21 x 29,5 cm; 50 str.; spiralna vezava
Jezik
Slovenski