Loading...
Avtor/izvajalec: Blanka Erhartič, Aleksandra Štih

Z BESEDO NA DAN

39,00 €
Na zalogi

Vse več je tistih, ki se zavedajo, da slabo obvladovanje komunikacijskih veščin pomeni strokovno, socialno in osebno izključenost.

Avtorici mag. Blanka Erhartič in Aleksandra Štih v priročniku Z besedo na dan ponujata na enem mestu zbrano obsežno in zahtevno gradivo, ki bralca vodi od teoretičnih temeljev - osnovnih pojmov in ciljev sporazumevanja, temeljnih komunikacijskih dejavnosti s poudarkom na pisanju nalog esejskega tipa, do dragocenih praktičnih vaj za razvijanje komunikacijskih dejavnosti ter do literarnozgodovinskega in literarnoteoretičnega znanja.

Priročnik sledi natančnemu in poglobljenemu raziskovanju šolskega eseja, saj je ena od avtoric, mag. Blanka Erhartič, v svoji magistrski nalogi vzela pod drobnogled prav učinkovitost navodil za pisanje maturitetnih esejev na splošni maturi.

Delo sledi načelom sodobne didaktike z uporabo didaktičnega pripomočka – zgoščenke, ki bo gotovo v pomoč tako učitelju pri interpretativnem branju besedil in pesmi, obravnavanih v posameznih letnikih srednje šole v programu za splošno maturo, kot dijaku, ki bo ob poslušanju lahko razvil smisel za estetsko doživljanje literature.

Priročnik vsebuje 2 zgoščenki.

E-gradiva: Z besedo na dan

Več informacij
Avtor
Blanka Erhartič, Aleksandra Štih
ISBN
978-961-230-300-6
Letnica izdaje
2007
Zvrst / nosilec
Tiskana knjiga
Dimenzije
20 x 26 cm; 256 str.; mehka vezava
Jezik
Slovenski