Loading...
Avtor/izvajalec: Nick Hornby

KOMPLET ROMANOV NICKA HORNBYJA

Special Price 33,15 € Regular Price 51,00 €
Na zalogi

Nick Hornby velja za zelo berljivega in iskrivega pisca. Pri Založbi Obzorja smo izdali tri njegove romane, ki so zdaj na voljo po akcijski ceni - vse tri dobite za 35% ceneje!

Roman Kako biti dober je že iz leta 2001, v njem pa pred nas stopi trpko komičen zakonski par Katie in David Carr z življenjem kot iz filma, dokler si Katie ne omisli ljubimca, David pa ugotovi, da je do sedaj razmišljal popolnoma nesmiselno ... Bistvena v zgodbi je kriza odnosa med njima, ki moralno obremenjena z dobrotnostjo vsak po svoje iščeta odgovor na vprašanje "Kako biti dober?"

Dolga pot navzdol je zgodba štirih popolnih tujcev, ki se na silvestrski večer po naključju srečajo na eni izmed londonskih stolpnic, vsi s ciljem narediti samomor. Toda neobičajna situacija jih privede do izpovedovanja svojih zgodb, ob tem pa tuhtajo tudi, zakaj so se odločili končati življenje ... Po romanu Dolga pot navzdol je posnet tudi film.

Vznemirljivi roman Juliet, gola je izšel dve leti po Dolgi poti navzdol. Annie in Duncan sta par, ki živi v simpatičnem malem mestecu, kjer sta se ujela v rutino in lagodno življenje brez večjih načrtov. Zdi se, da osrednji problem po skupnih letih postane Duncanova obsedenost s skrivnostnim glasbenikom Tuckerjem Crowerjem. Pravzaprav se Annie začenja spraševati, če ni morda zapravila teh petnajst let v razmerju, ki ne deluje, kot bi moralo ... Po romanu je bil leta 2018 posnet tudi film.

Več informacij
Avtor
Nick Hornby
Zvrst / nosilec
Tiskana knjiga
Dimenzije
14 x 21,5 cm; mehka vezava; 3 izvodi
Jezik
Slovenski